Wenst u een vorige nieuwsbrief opnieuw te bekijken? Klik dan even op de juiste link en u kan hem terug rustig nalezen. Veel leesplezier!

Pagina's

Na het laatste aangename zomerse weekendje staat de herfst nu toch echt voor de deur.

Danslessen, nieuwe dansworkshops, opendeurdagen in dansscholen, het staat allemaal te gebeuren in de de komende weken.

Tijd voor de aanschaf van nieuwe dansschoenen ook dus! Want dansen is een sport, en gezond sporten vraagt in de eerste plaats een geschikte sportuitrusting.

Dansschoenen-dagen

Voor elke dansstijl  zijn er ook geschikte en aangepaste dansschoenen.Door ons ruime aanbod, uitstekende service en professionaliteit is het zeker en vast de moeite waard om eens langs te komen.

Van 4 november tot en met 15 november  zijn het “dansschoenen-dagen” en ontvangt u bij de aankoop van  paar dansschoenen een cadeautje! Reden te meer om langs te komen!

Klik met de rechtermuisknop als u de afbeeldingen wil downloaden. Voor de bescherming van uw privacy worden de afbeeldingen niet automatisch van het internet gedownload. Klik met de rechtermuisknop als u de afbeeldingen wil downloaden. Voor de bescherming van uw privacy worden de afbeeldingen niet automatisch van het internet gedownload. Klik met de rechtermuisknop als u de afbeeldingen wil downloaden. Voor de bescherming van uw privacy worden de afbeeldingen niet automatisch van het internet gedownload.  Klik met de rechtermuisknop als u de afbeeldingen wil downloaden. Voor de bescherming van uw privacy worden de afbeeldingen niet automatisch van het internet gedownload.

 

DANCELIFE

Ritmik heeft er weer een merk bij. We verkopen nu ook dansshoenen van het merk DANCELIFE.

Klik met de rechtermuisknop als u de afbeeldingen wil downloaden. Voor de bescherming van uw privacy worden de afbeeldingen niet automatisch van het internet gedownload. Klik met de rechtermuisknop als u de afbeeldingen wil downloaden. Voor de bescherming van uw privacy worden de afbeeldingen niet automatisch van het internet gedownload. Klik met de rechtermuisknop als u de afbeeldingen wil downloaden. Voor de bescherming van uw privacy worden de afbeeldingen niet automatisch van het internet gedownload. Klik met de rechtermuisknop als u de afbeeldingen wil downloaden. Voor de bescherming van uw privacy worden de afbeeldingen niet automatisch van het internet gedownload. 

Woont u ver van onze zaak?

Indien u zo ver van onze winkel (Lovenjoel ligt vlakbij Leuven) woont en de verplaatsing naar onze winkel liever niet maakt kan u ook terecht op volgende adressen:

Anja en Daniel Howet- Vandenbroucke (Harelbeke)

www.latindancers.be
info@latindancers.be
+32 (0) 497 29 24 95 

(enkel op afspraak)

en

Marcel Carpentier (Andenne)

MC Danse
marcel.carpentier@hotmail.com
0491/64.23.05
(enkel op afspraak)

Zij beschikken ook over een assortiment danschoenen van ons, dus jullie kunnen er eerst passen en dan kan u bestellen. Zij geven je persoonlijk advies en kunnen jou bestelling plaatsen.

De schoenen kunnen bij hen opgehaald worden.

Openingsuren

Ritmik is zowel groot- als kleinhandel en onze openingsuren zijn hier dan ook aan aangepast.
Om er voor te zorgen dat u niet voor een gesloten deur staat, hier nogmaals de openingsuren:

Dinsdag en donderdag van 10u tot 18u

Woensdag van 12u tot 18u

Zaterdag van 10u tot 17u

Maandag en vrijdag gesloten voor particulieren

Zon- en feestdagen gesloten.

OPGELET: Ook tijdens de herfstvakantie zal de winkel gesloten zijn op 28, 29 en 30 oktober 2014. En uiteraard zijn we gesloten op 1 november. 

RITMIK

dansschoenen - ballet - danskledij - fitness - accessoires