Wenst u een vorige nieuwsbrief opnieuw te bekijken? Klik dan even op de juiste link en u kan hem terug rustig nalezen. Veel leesplezier!

Pagina's

Sneakerfestijn...

Tijdens de maand november kan je in de winkel een paar sneakers aan supervoorwaarden  scoren... op alle sneakers krijg je immers 20% korting. Of je kan er zelfs sneakers aan 20 Euro kopen ! Opgelet : op = op.  (*)

Klik met de rechtermuisknop als u de afbeeldingen wil downloaden. Voor de bescherming van uw privacy worden de afbeeldingen niet automatisch van het internet gedownload.
Klik met de rechtermuisknop als u de afbeeldingen wil downloaden. Voor de bescherming van uw privacy worden de afbeeldingen niet automatisch van het internet gedownload.

We willen ook de trage beslissers nog een kans geven...

Onze actie wordt daarom verlengd tot 29 november. Druk deze mail af en breng hem mee naar de winkel om van de korting te genieten.
Je kan deze ook doorsturen naar je vrienden op de dansclub of - school.

+Klik met de rechtermuisknop als u de afbeeldingen wil downloaden. Voor de bescherming van uw privacy worden de afbeeldingen niet automatisch van het internet gedownload.

Herfstvakantie

Opgelet : tijdens de herfstvakantie sluiten we enkele dagen : van 1 november tot en met 3 november 2016.
We zijn ook gesloten op donderdag 10 november 2016.

(*) De beschreven sneaker acties zijn geldig tot 29/11/2016 of tot uitputting voorraad. Ze zijn niet cummuleerbaar met andere of dezelfde acties.

Klik met de rechtermuisknop als u de afbeeldingen wil downloaden. Voor de bescherming van uw privacy worden de afbeeldingen niet automatisch van het internet gedownload. LIKE ons op Facebook en blijf op de hoogte van al onze promoties! 
Ontdek er welke 4 modellen we aan verlaagde prijs verkopen. 
Ga zeker ook eens een kijkje nemen op onze site www.ritmik.be 

RITMIK
Uw speciaalzaak voor dansschoenen en balletartikelen

Openingsuren voor particuliere klanten:

Maandag: gesloten
Dinsdag: open van 10 tot 18u
Woensdag: open van 12 tot 18u
Donderdag: open van 10 tot 18u
Vrijdag: gesloten
Zaterdag: open van 10 tot 17u
Zon- en feestdagen: gesloten

Herfstsluiting van 1 november tot en met 3 november.
Gesloten op donderdag 10 november.