Wenst u een vorige nieuwsbrief opnieuw te bekijken? Klik dan even op de juiste link en u kan hem terug rustig nalezen. Veel leesplezier!

Pagina's

Het is weer zover ! Het nieuwe dansseizoen start bijna. Zijn u en uw kinderen er volledig klaar voor?
Wij wel ! De balletpakkken, uniformen, sneakers, topjes, dansbroeken en pointes voor u klaar. 
Profiteer nog snel van de laatste dagen van de zomervakantie om uw aankopen te doen. 

Ballet

Er is een ruime keuze aan balletpakken voor kinderen, jong-volwassenen en volwassenen.
Demi-pointes zijn er in roze en zwart en in leder of stof. 
Pakjes en uniformen reeds vanaf  19€.

Klik met de rechtermuisknop als u de afbeeldingen wil downloaden. Voor de bescherming van uw privacy worden de afbeeldingen niet automatisch van het internet gedownload.Klik met de rechtermuisknop als u de afbeeldingen wil downloaden. Voor de bescherming van uw privacy worden de afbeeldingen niet automatisch van het internet gedownload.Klik met de rechtermuisknop als u de afbeeldingen wil downloaden. Voor de bescherming van uw privacy worden de afbeeldingen niet automatisch van het internet gedownload.Klik met de rechtermuisknop als u de afbeeldingen wil downloaden. Voor de bescherming van uw privacy worden de afbeeldingen niet automatisch van het internet gedownload.Klik met de rechtermuisknop als u de afbeeldingen wil downloaden. Voor de bescherming van uw privacy worden de afbeeldingen niet automatisch van het internet gedownload.

Dansmode voor kinderen en Jong-volwassenen

Klik met de rechtermuisknop als u de afbeeldingen wil downloaden. Voor de bescherming van uw privacy worden de afbeeldingen niet automatisch van het internet gedownload.

Pointes - Spitsen

De pointes (Spitsen) worden professioneel gepast. Zo bent u er zeker van dat u of uw kind geen pijnlijke voeten heeft.

Klik met de rechtermuisknop als u de afbeeldingen wil downloaden. Voor de bescherming van uw privacy worden de afbeeldingen niet automatisch van het internet gedownload.

Temps-Danse

Ritmik verdeelt nu ook dit mooie, kwalitatieve  en trendy dansmerk. Kom langs in de winkel om het de kleding te bekijken en te passen.

Klik met de rechtermuisknop als u de afbeeldingen wil downloaden. Voor de bescherming van uw privacy worden de afbeeldingen niet automatisch van het internet gedownload.Klik met de rechtermuisknop als u de afbeeldingen wil downloaden. Voor de bescherming van uw privacy worden de afbeeldingen niet automatisch van het internet gedownload.Klik met de rechtermuisknop als u de afbeeldingen wil downloaden. Voor de bescherming van uw privacy worden de afbeeldingen niet automatisch van het internet gedownload.Klik met de rechtermuisknop als u de afbeeldingen wil downloaden. Voor de bescherming van uw privacy worden de afbeeldingen niet automatisch van het internet gedownload.

Danssneakers

Dé dansschoen bij uitstek voor Disco, Hip-Hop, Clipdans, Modern, ...
Door de splitzool is de schoenzool heel flexibel. Dat maakt dat je je bewegingen beter en sneller kan doen.
Dat lukt niet met gewone sportschoenen. Danssneakers geven  ook voldoende steun ter hoogte van de enkel en de wreef.
Ze zijn beschikbaar in leder en stof, en zowel lage als hoge modellen zijn op vooraad. Een 'MUST-HAVE' !

Klik met de rechtermuisknop als u de afbeeldingen wil downloaden. Voor de bescherming van uw privacy worden de afbeeldingen niet automatisch van het internet gedownload.Klik met de rechtermuisknop als u de afbeeldingen wil downloaden. Voor de bescherming van uw privacy worden de afbeeldingen niet automatisch van het internet gedownload.

RITMIK

dansschoenen - ballet - danskledij - fitness - accessoires

Openingsuren voor particuliere klanten:

Maandag: gesloten
Dinsdag: open van 10 tot 18u
Woensdag: open van 12 tot 18u
Donderdag: open van 10 tot 18u
Vrijdag: gesloten
Zaterdag: open van 10 tot 17u
Zon- en feestdagen: gesloten